leer ons

Kennen


Als ouders van jonge kinderen denk je na over nalatenschap. Wat laat ik achter en mocht ik plots komen te overlijden, hebben mijn kinderen dan de mogelijkheid mij te zien zoals ik daadwerkelijk was? Het antwoord is ‘Nee’, want op dit moment kun je enkel een videoboodschap op een smartphone of televisie zien.


Na onderzoek bleek dat nabestaanden, die op jongere leeftijd een ouder hebben verloren, de wereld zouden willen bereizen voor beelden waarin zij hun ouders levensecht kunnen zien. Vanuit deze behoefte is Hololasting ontstaan.


Wij zijn het eerste bedrijf ter wereld dat naaste(n) op deze manier de mogelijkheid biedt levensechte beelden te zien van een verloren dierbare.


Het team

MARNIX LOCK

Verzorgt de producties, de nabewerking en de online marketing

ANDRÉ SMITH

Verantwoordelijk voor de marketing en samenwerkingen

CHÉRIE VAN DEN ELSHOUT

Maatschappelijk medewerker en verantwoordelijk voor de kennismaking met klanten.